Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ

 

.

Απο το 1979, το καλύτερο ψητοπωλείο της πόλης μας με μια δυναμική ομάδα απο επαγγελματίες του χώρου, εργάζεται με συνέπεια και ήθος προσφέροντας στην ελληνική οι

κογένεια το καλύτερο ελληνικό σουβλάκι και όχι μόνο. Η επιτυχία που γνώρισε το κατάστημά μας, μας κάνει πιο υπέυθυνους, έτσι ώστε να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος για ποιότητα.

Χρόνια στον χώρο και με τεράστια εμπειρία στην επιλογή και την παρασκευή κρέατος, θέτουμε αυστηρούς όρους στην ποιότητα των πιάτων μας. Επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, προσέχοντας πάντα την ποιότητα και την γεύση και προσφέροντας γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά όχι πρόχειρο φαγητό.

Σε μας, θα βρείτε δροσερές σαλάτε, συμπληρώνοντας το γεύμα σας με ανάλαφρες και προσεγμένες γεύσεις. Νόστημα και απολαυστίκα τυλιχτά σουβλάκια με μοναδικό εκλεκτό κρέας. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, ελάτε στο χώρο μας, για να σας γνωρίσουμε απο κοντά, να σας εξυπηρετήσουμε προσωπικά, απολαμβάνοντας τισ γευστικές μας μερίδες.

Η ελληνική οικονομία τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται πολύ σκληρά και μαζί με αυτήν και όλοι εμείς. Η νέα σκληρή πραγματικότητ, είναι οτι το εισόδημα της ελληνικής οικογένιας συρρικνώνεται, ενώ το κόστος ζωής παραμένει υψηλό. Εδώ, είναι λιπόν το μεγάλο δίλλημα του κάθε επαγγελματία, ν’ακριβύνει το κόστος των υπηρεσιών και των προιόντων του, να διαφοροοιήσει την ποιότητα των υλικών του ή να κάνει και τα δύο;

Πάντα με αξίες που μας δένουν και την αγάπη γι’αυτό που κάνουμε, δεν είχαμε κανένα δίλλημα. Η Ποιότητα των υλικών μας και των πιάτων μας, θα παραμείνει εξαιρετική και το κόστος θα είναι τέτοιο ώστε να παραμένει προσιτό σε όλους. Έχετε τον λόγο μας, λοιπόν, οτι το ψητοπωλείο μας θα συνεχίσει να προσφέρει με ήθος και επαγγελματισμό την ίδια ποιότητα και την ίδια γεύση, για να τρώμε απολαυστικά και σίγουρα, εμείς και τα παιδιά μας.